Remontti

Patamalta saat varmasti laadukasta ja ammattitaitoista remonttipalvelua. Teemme remonttia erilaisissa kohteissa yksityisille, kiinteistö- ja yritysasiakkaille.

Meiltä saat huippuluokan pintaremontin, huoneistoremontin, kylpyhuoneremontin tai vaikkapa keittiöremontin.

Huoneistoremontti

Keskitymme huoneistoremontissa kokonaisuuteen. Huoneistoremontissa kannattaa huomioida kaikki osa-alueet lattiasta kattoon. Asunnon mukavuus ja raikas ulkoasu vaikuttaa elämänmenoon myös asunnon ulkopuolella. Pienelläkin pintaremontilla voi saada ihmeitä aikaan. Kaikki asunnon huoneet kannattaa remontoida kerralla, tarvittaessa myös yksittäisen huoneen remontti onnistuu kätevästi.

Patama suorittaa pintaremontteja laidasta laitaan asiakkaan vaatimukset ja toiveet täyttäen oli kyseessä sitten seinien maalaus, tapetointi tai vaikkapa lattiaremontti.

Oletko myymässä asuntoasi? Pienelläkin pintaremontilla asuntosi arvo voi nousta huomattavasti. Pintaremontti parantaa myös asuntosi myyntimahdollisuuksia huomattavasti. Yhdessä voimme saavuttaa uskomattomia tuloksia pienellä vaivalla.

Keittiöremontti

Kunnostamme ja remontoimme keittiösi uuteen uskoon, jotta ruoanlaitto olisi nautinnollisempaa. Keittiöremontti suoritetaan asiakkaan toivomusten mukaan tapauskohtaisesti.

Normaalisti keittiöremontti suoritetaan suomalaisissa kotitalouksissa 10-15 vuoden välein. Keittiöremontissa voidaan vaihtaa yksittäisiä kaappeja tai sitten voimme remontoida koko keittiön tarpeen vaatiessa. Keittiö on kodin suurimpia remonttikohteita kun halutaan uutta.

Tarvittaessa annamme ammattilaista tukea parhaan ratkaisun valinnassa, jotta saavuttaisimme parhaan mahdollisen tuloksen. Laadukas keittiöremontti on hyvä investointi ja nostaa asunnon arvoa kuten muutkin talon remontit.

Tie sydämeen käy remontoidun keittiön kautta kuuluu uusi sanonta.

Kylpyhuoneremontti

Pataman kylpyhuoneremontti on vertaansa vailla. Toteutamme erittäin upeita ja näyttäviä kylpyhuoneremontteja jokaiseen makuun. Tilaa kylpyhuoneremontti ja nauti joka aamu uudesta kylppäristä.

Kylpyhuoneen toimiva kokonaisuus vaikuttaa arkielämään. Kylpyhuone on kotisi yleisimpiä tiloja joita tulee käytettyä päivittäin. Kylpyhuoneremontti saattaa tulla ajankohtaiseksi muuton yhteydessä tai kalusteiden haalistuessa päivittäisen käytön takia. Kylpyhuoneen remontti on välttämätön toimenpide jos pinnat päästävät kosteutta läpi.

Kylpyhuoneen vanhat laatat saattavat kyllästyttää jolloin kylpyhuoneen remontti on paras ratkaisu asian korjaamiseksi. Kylpyhuoneessa on mukavampaa olla kun kaikki on kunnossa. Kylpyhuoneen remontti toteutetaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti kymmenien vuosien kokemuksella.