Vesivahinkokorjaus

Vesivahinko vaatii nopeaa reagointia ja kohteen korjaustoimenpiteitä. Suoritamme vaurioituneen kohteen laajamittaisen vahinko- ja kosteuskartoituksen ennen vesivahinkokorjauksen aloittamista. Varmistamme kaikki työvaiheet ja tulosten pohjalta voimme tehdä analyysin tarvittavista toimenpiteistä. Meiltä löytyy tarvittava kalusto ja ammattitaitoinen pätevyys laadukkaan vesivahinkokorjauksen toteuttamiseen.

Vesivahinko on yleisimpiä vaurioiden aiheuttajia kiinteistöissä

Vesivahinkokorjaus kannattaa aloittaa mahdollisimman pian, vaikka rakenteellinen suunnitelma olisi kesken. Nopealla toiminnalla voimme välttyä suuremmilta vahingoilta ja turhilta lisäkustannuksilta. Nopean toiminnan ja määrätietoisuuden ansiosta voimme vaikuttaa tilanteeseen erittäin tehokkaasti.

Vesivahingon kuivaus täytyy tehdä viipymättä suurempien vahinkojen estämiseksi. Ammattitaitoisella ja huolellisesti tehdyllä kuivauksella voidaan säästää mm. huoneiston rakenteita. Huolellisella kuivauksella voimme säästää ja välttyä myös lisäkuluilta. Rakenteiden purku on useimmissa tapauksissa lähes välttämätöntä. Kuivaamme alueen ja tarkistamme rakennusosien kosteuden ennen lopullista purkua. Suoritamme myös vaativat purkutyöt kustannustehokkaasti.

Olemme huomanneet, että vesivahinkokorjaus on saatettu tehdä puutteellisesti liian pienelle tai virheellisesti rajatulle vaurioituneelle alueelle. Väärin arvioitu ja tehty vesivahinkokorjaus nostaa vesivahingon uusiutumisen riskiä huomattavasti.

Ylesempiä vesivahingon aiheuttajia ovat

Kuluneet putkistot, erilaiset viemäriliitosten vuodot ja tekniset laiteviat. Keittiön putkistot ovat säännöllisessä rasituksessa ja niistä kannattaa pitää hyvää huolta pahempien vuotojen välttämiseksi. Vesivahinkojen ennaltaehkäisy voi säästää jopa tuhansia euroja. Keittiön allaskaapeissa säilytettävä tavara saattaa aiheuttaa ylimääräistä riskiä ja viemäriliitosten aukeamisen.

Kerrostaloissa yleisimmät vesivahingot aiheutuvat kylpyhuoneen vaurioituneen vesierityksen takia. Vakavan vuodon sattuessa kerrostaloasukkaan on oltava asiantuntijaan yhteydessä. Kylpyhuoneen vaurioitunut pyykinpesukone lukeutuu myös yleisimpiin vesivahingon aiheuttajiin. Omakotitalon asukkaalla on isompi vastuu vesivahingoista ja putkistovuodoista.

Laaja vesivahinko saattaa aiheuttaa oletettua pahempaa ja laajempaa vauriota esim. kerrostaloissa. Vesi saattaa ulottua helposti myös naapurin asuntoon. Vesivahinkokorjauksen avulla pyrimme myös ennaltaehkäisemään uusia mahdollisia vuotoja. Nykyään uusissa ja korjatuissa kohteissa on huomioitu vesivahingon riskitekijät, jotta uusilta vesivahingoilta voitaisiin välttyä.